Planeras det för en solsemester framöver? Se då till att packa med det du behöver och inte för mycket. Det gäller att hålla ner vikten på din resväska så det inte blir några extra kostnader för övervikt. Skriv gärna ner det som du anser dig behöva och bocka av allt eftersom du packar.

Skaffa dig en våg som du kan väga din väska för att veta exakt vikt. En resa till ett varmare land innebär att du kanske inte behöver allt för mycket med dig. Kolla också upp om det är så att du behöver köpa något nytt innan du åker. kanske det är så att den bikini som användes i somras sjunger på sista versen och skulle behöva bytas ut till din solresa. Förutom bikini så är det underkläder och kläder för restaurangbesök som gäller.

Om ni bokat boende i lägenhet under den eller de veckor som är på plats. Då kanske det finns tillgång till tvättmaskin. Bor ni på hotell så kan det finnas en service för tvätt av kläder. Detta kostar då extra om man vill nyttja. Men det kan det vara värt om man inte har med sig allt för mycket plagg. Man kanske hittar något att köpa som passa i värmen på den plats som ni befinner er. Allt brukar lösa sig på ett eller annat sätt så det är inget att oroa sig för.