Nu är vinter äntligen här! Det är många som längtar ut i backen och har bokat en resa under det kalla månaderna. När du bokar din snowboardresa är det självklart att du ska ta med dig snowboarden, men de finns också andra saker som kan vara bra att packa ner.

Det viktigaste

Något som du absolut inte får glömma kan vara biljetter, försäkring, mobil, pass och plånbok. Necessär är alltid något som är bra att ta med sig men om det inte kommer med brukar det gå att köpa det mesta på plats. Glöm inte att packa ner ett par solglasögon då du kanske inte vill bära ett par skidglasögon i stan eller på afterski. Det är också viktigt med varma kläder. Detta kan till exempel vara en skidundertröja eller skidstrumpor.

Skidutrustning

Att packa ner sin egen snowboard och snowboardboots är ett måste. När du till exempel ska flyga långt är ett smart tips att hyra på plats. Genom att hyra på plats slipper du allt krångel med specialbagage. Något annat som du bör packa ner är hjälmen. Hjälmen är din bästa vän och utan den kan det gå riktigt illa till.