Är du ett Liverpool-fan som längtar efter att se Liverpool FC spela live? Att uppleva engelsk fotboll på plats är någonting alldeles speciellt. Engelsmännen älskar verkligen fotboll och supportrarna gör matchens stämning alldeles fantastisk. Du kommer få en oförglömlig upplevelse – det kan vi garantera!

Visa att du är en supporter

Innan du åker till England för att se dina favoriter spela vill du förstås se till att du har rätt kläder för resan. På Samdodds kan du köpa en matchtröja eller någon annan merchandise som visar att du hejar på Liverpool. Du vill ju inte riskera att någon tror att du hejar på motståndarna.

Andra saker att roa dig med i Liverpool

Det finns även gott om andra upplevelser att ta del av när du besöker Liverpool, även om de inte är fotbollsrelaterade. Du kommer inte vilja sitta på hotellet hela dagarna. Om du gillar musik och speciellt The Beatles kan du besöka The Beatles Story – en permanent utställning om bandet. Om du vill köpa med dig lite saker hem ska du besöka Liverpool One – ett stort köpcenter med fler än 170 butiker. Förutom shopping finns där gott om restauranger och även en biograf samt möjlighet att spela minigolf.