Det är mycket att tänka på när du skall packa med det som behövs för att få en lyckad solsemester. Framförallt behöver du packa med rätt saker för att passa ditt resmål. Tänkte du till exempel åka på en kryssning med soldäck, fjällvandra i solen eller ligga på en strand och bara njuta?

Kläderna speglar dig som person

För sommaren 2021 är trenden främst en ungdomlig stil med löst åtsittande brukskläder i mjuka toner och med enklare tryck. Årets trendigaste kläder passar faktiskt lika bra på kryssning som på stranden och har du en dos av lite äventyrslust, är de inte ur sin plats ute i vildmarken heller. Årets solglasögon flirtar lite med 70 och 80-talet, men har sällskap av riktigt moderna och sportiga solglasögon som hämtat inspiration från bergsklättrare och äventyrare i alperna.

Årets klädtrend passar många

Du tänker kanske oftast att det där med att klä sig trendigt är för någon annan, att det är dyra märken och uppseendeväckande färger och stilar? Ibland är det onekligen så, men just i år har du tur i så fall, för det som gäller i år har fokus på att vara praktiskt, dämpat och fungera bra oavsett vem du är eller i vilken miljö du befinner dig i.