Till följd av pandemin har det gått lång tid utan publik på fotbollsmatcherna. Men nu öppnar arenorna äntligen upp för oss fotbollsälskare under sensommaren och hösten. Fotbolls-EM 2021 var endast en första aptitretare för vilka folkfester och magiska fotbollsupplevelser som väntar oss framöver.

Spelarna längtar lika mycket som supportrarna

Alla de stora ligorna och lagen i Europa längtar efter sin publik, från Zlatans Milan till Lindelöfs Manchester United. Spelarna vill inget hellre än att få trollbinda sina supportrar inför fullsatta läktare. Säsongen 2021/2022 har därför stora förutsättningar att bli något i särklass. Missa inte möjligheten att uppleva det på plats!

Kolla in dessa fotbollsresor och låt din fotbollsdröm bli till verklighet. Exempelvis kan du uppleva italienarnas religiösa förhållande till fotbollen i Neapel eller lyssna och sjung med britterna på den klassiska arenan Anfield. Framför allt kan du se Messis trollkonster på arenan Camp Nou i Barcelona.

Blanda storstadsliv med fotboll

Många av Europas storlag huserar i storstäder vilket även ger enorma möjligheter att besöka turistmål och uppleva storstadspuls. Den eviga staden Rom har med sin historik och skönhet alltid attraherat besökare. Även Barcelona och Madrid är utmärkta val när ni planerar fotbollsresan. Det finns många andra spännande städer som erbjuder bra fotboll, exempelvis Manchester med sina två storlag.